Јога вежби доколку ја губите косата како последица од Ковид19

Јога вежби доколку ја губите косата како последица од Ковид19

Губењето на косата предизвикува голема загриженост кај луѓето во последните неколку децении. Стресот, загадувањето, неквалитетниот начин на живот и лошиот избор на исхрана придонесуваат за лош квалитет на косата и нејзино лесно кршење. Но, проблемот со губење на...