Програмирај го мозокот на успех со лесна вежба за визуелизација

Програмирај го мозокот на успех со лесна вежба за визуелизација

Неверојатната моќ на визуелизација Исечоци од интервјуто на А.Мишра –ајурведски доктор кој за списанието Natural medicine даде негово опширно видување за неверојатната моќ на визуализацијата. Тој со години не советува како да се справиме со предизвиците во животот,...