Neem

Додаток во исхраната, 60 таблети.

Природен производ направен од чисти органски билки.

Тајната за одличната кожа не е само употребата на надворешни производи за лична нега, за здрава и блескава кожа, потребно е редовно да се врши детоксикација на телото. Таблетите Ниим се корисни за сјајна и еластична кожа. Тој се споменува во повеќето ајурведски формулации за третман на кожата заради неговите моќни својства.

Употреба:

1-2 таблетки два пати на ден без консултација со лекар.

Состојки: Niemann (azdirachta indica)

 Шифра: 1222

ТЕЛЕФОН

СЛЕДЕТЕ НÉ