Amruth

Amruth

1.100,00 ден

Додаток во исхарната, 60 таблети.

100% природен лек кој ја промовира долговечноста, ја подобрува меморијата, го подобрува здравјето и ја задржува младоста.

*помага во подобрување имуниот систем за борба против сите видови на инфекции

*се користи за прочистување на крвта и подобрување на нејзината циркулација

* помага при појава на треска, болки во зглобовите и нарушување на структурата и изгледот на кожата.

Амрут е антипиретик, диуретик и има антивоспалително дејство.

Шифра: 1203

Додаток во исхарната, 60 таблети.

100% природен лек кој ја промовира долговечноста, ја подобрува меморијата, го подобрува здравјето и ја задржува младоста.

*помага во подобрување имуниот систем за борба против сите видови на инфекции

*се користи за прочистување на крвта и подобрување на нејзината циркулација

* помага при појава на треска, болки во зглобовите и нарушување на структурата и изгледот на кожата.

Амрут е антипиретик, диуретик и има антивоспалително дејство.

Препорака:

1 до 2 таблети два пати на ден.  Да не се надминува препорачаната дневна доза.

Состојки: (Giloy)