Yashtimadhu

Yashtimadhu

1.100,00 ден

100% природен производ кој благотворно делува на кисело-пептичните болести, ја намалува секрецијата на киселината и инхибира формирање на пептични улкуси во желудникот.

Оваа билка е корисна за човекот бидејќи помага при лекување на чиреви.

Кога подолго време, редовно го користиме овој суплемент, се создадава алкална средина во нашето тело и се затвара можноста за настанување на болести.

Шифра: 1238

00% природен производ кој благотворно делува на кисело-пептичните болести, ја намалува секрецијата на киселината и инхибира формирање на пептични улкуси во желудникот.

Оваа билка е корисна за човекот бидејќи помага при лекување на чиреви.

Кога подолго време, редовно го користиме овој суплемент, се создадава алкална средина во нашето тело и се затвара можноста за настанување на болести.

Поради неговата антиинфламаторна активност, Јаштимаду се користи во традиционалната медицина за помош при лекување на ревматизам и артритис и исто така има добар антиалергичен ефект.

Препорака:

1 до 2 таблети два пати на ден. Да не се надминува препорачаната дневна доза.

Состојки: (Roots of Yashtimadhu plant)