Bilwa

Bilwa

1.100,00 ден

Билва е состојка од плодот на овошното дрво Алел мармелос.

Екстрактот од ова овошје помага за одржување здраво ниво на шеќер во крвта и ја поддржува функцијата на цревата.

Одржувањето нормално ниво на шеќер во крвта е многу важно, бидејќи дисбалансот на шеќерот во крвта може да доведе до компликации во работата на срцето.

Шифра: 1208

Билва е состојка од плодот на овошното дрво Алел мармелос.

Екстрактот од ова овошје помага за одржување здраво ниво на шеќер во крвта и ја поддржува функцијата на цревата.

Одржувањето нормално ниво на шеќер во крвта е многу важно, бидејќи дисбалансот на шеќерот во крвта може да доведе до компликации во работата на срцето.

Овошјето има силни антибактериски и антимикробни својства кои го поддржуваат здравјето и функцијата на организмот во целост.

Препорака: 1 до 2 таблети билва два пати на ден. Не надминувајте ја препорачаната дневна доза.

Состојки: Билва (ел мармалос) – овошје