Shankapushpi

Shankapushpi

1.100,00 ден

Додаток во исхраната, 60 таблети.

Природен производ направен од чисти органски билки.

Шанкапушпи е билка која има широка примена во ајурведата, заради тоа штo помага во зголемување на умствените способности, интелектот, меморијата, слабата концентрација, недостиг на фокус и креативно изразување.

Оваа билка е еден од најдобарите потпомагачи за подобрување на овие важни активности и функции на човекот.

Шифра: 1230

Додаток во исхраната, 60 таблети.

Природен производ направен од чисти органски билки.

Шанкапушпи е билка која има широка примена во ајурведата, заради тоа штo помага во зголемување на умствените способности, интелектот, меморијата, слабата концентрација, недостиг на фокус и креативно изразување.

Оваа билка е еден од најдобарите потпомагачи за подобрување на овие важни активности и функции на човекот.

Овој природен производ се препорачува кај лица со аутизам.

Искуствата покажуваат дека редовно користење на овој природен производ го поттикнува и зајакнува репродуктивниот систем кој благотворно влијае врз подобрување на процесот на природното зачнување.

Овој дар од природата се користи за прочистување на крвта и ја помага функцијата на црниот дроб.

 

Препорака:

1 до 2 таблети два пати на ден. Да не се надминува препорачаната дневна доза.

Состојки: Шанкапушипи (Convolvulus pluricaulis)