Medhya Rasayana

Medhya Rasayana

1.500,00 ден

Додаток во исхраната

Природен производ направен од чисти органски билки.

Медиа расајана е моќен ајурведски тоник составен од 8 уникатни билки.

Оваа потполно природна формула без алкохол ја зголемува моќта на меморијата и го смирува немирниот ум.

Помага да се надминат  и вознемиреноста и несоницата.

Шифра: 1220

Додаток во исхраната

Природен производ направен од чисти органски билки.

Медиа расајана е моќен ајурведски тоник составен од 8 уникатни билки.

Оваа потполно природна формула без алкохол ја зголемува моќта на меморијата и го смирува немирниот ум.

Помага да се надминат  и вознемиреноста и несоницата.

Употреба:

Возрасни: 1х1 лажиче 5 до 10 ml.

Деца (од 1 до 6 години) како што е пропишано од лекарот

Состојки: (Shankhapushpi, brahmи, guduchi, yashtimadhu, jatamansi, vacha, shatavari, ashwagandha)