fbpx
Avipattikara Churna

Avipattikara Churna

1.100,00 ден

Додаток во исхраната

Авипатикара чурна дејствува како лаксативно и дигестивно.

Може да се користи и за чиреви на желудник и дуоденал, диспепсија, и запек.

Ја контролира неурамнотежена пита, ја балансира киселоста и ефикасно го чисти дигестивниот систем.

Корисна е за киселост, хиперацидност и слични компликации поврзани со дигестивниот систем како што се главоболка, гадење, повраќање итн.

Шифра: 1207

Додаток во исхраната

Авипатикара чурна дејствува како лаксативно и дигестивно.

Може да се користи и за чиреви на желудник и дуоденал, диспепсија, и запек.

Ја контролира неурамнотежена пита, ја балансира киселоста и ефикасно го чисти дигестивниот систем.

Корисна е за киселост, хиперацидност и слични компликации поврзани со дигестивниот систем како што се главоболка, гадење, повраќање итн.

Употреба:

Како што е пропишано од лекар,

Состојки: (Amla, Beheda, black peppe, cardamom, clove, ginger, haritaki, indian bay leaf)