Harithaki

Harithaki

1.100,00 ден

Додаток во исхраната, 60 таблети.

Харитаки е билка која го штити дигестивниот систем од разни нарушувања.

Има лаксативни и подмладувачки својства.

Благотворно влијае и помага при третирање гастроинтестинални заболувања, тумори и воспаленија на дебелото црево.

Помага во исфрлувањето на задржаните течности во стомакот и насобраните непотребни материи наталожени во цревата.

Шифра: 1216

Додаток во исхраната, 60 таблети.

Харитаки е билка која го штити дигестивниот систем од разни нарушувања.

Има лаксативни и подмладувачки својства.

Благотворно влијае и помага при третирање гастроинтестинални заболувања, тумори и воспаленија на дебелото црево.

Помага во исфрлувањето на задржаните течности во стомакот и насобраните непотребни материи наталожени во цревата.

Третира разни нарушувања при варењето на храната и апсорпцијата на хранливите материи и помага за подобрување на функцијата на дебелото црево.

Здрав стомак = здраво тело.

Препорака:

1 до 2 таблети Харитаки два пати на ден. Да не се надминува препорачаната дневна доза.

Состојки: (terminalia chebula)