Neem

1.100,00 ден

Neem е дар од природата кој е ефикасен и се препорачува кога постојат нарушувања на кожата.

Има моќ да создаде мека и блескава кожа. Делува на инхибирање на раст на бактериите кои предизвикуваат појава на акни.

Го детоксицира телото и ја прочистува крвта одржувајќи го телото здраво.

Шифра: 1222

Neem е дар од природата кој е ефикасен и се препорачува кога постојат нарушувања на кожата.

Има моќ да создаде мека и блескава кожа. Делува на инхибирање на раст на бактериите кои предизвикуваат појава на акни.

Го детоксицира телото и ја прочистува крвта одржувајќи го телото здраво.

Со еден збор, помага при разни нарушувања на кожата бидејќи има својства на детоксикација. Има својства на антиоксиданс и гастрична киселина.

Се препорачува при лекување на чиреви. Одличен помагач е при нарушувања на урина.