Tulasi

Туласи е кралица на билките, со бројни лековити својства. Помага во ублажување на кашлица и настинка, за смирување бронхитис и алергиски ринитис,отстранување на лош здив, гадење и заштита и срцето.

Оваа билка за чудо ќе сакате да ја имате во својата домашна аптека, од причина што овој билен суплемент умее да го одржи вашето тело и здравје во одлична кондиција.

Дозирање: Земете 1-2 таблети или како што е пропишано според упатствата на лекарот.

 Шифра: 1234

ТЕЛЕФОН

СЛЕДЕТЕ НÉ