Arjuna

Додаток во исхраната, 60 таблети.

Природен производ направен од чисти органски билки.

Дрвото Арџунa се користи во Ајурведата многу илјадници години.

Употреба:

1 до 2 таблети два пати на ден.  Да не се надминува препорачаната дневна доза.

Состојки: (Arjuna)

 Шифра: 1204

ТЕЛЕФОН

СЛЕДЕТЕ НÉ