fbpx

Sigru

1.100,00 ден

Сигру е природен суплемент кој во себе содржи растителни состојки од дрвото Моринга, кое често се опишува како „чудо од дрво“.

Целото дрво е богато со хранливи материи како витамини, протеини и калциум.

Покрај тоа, тој е познат уште од античко време по своите ефекти за ослободување од болка и антиинфламаторно дејство.

Шифра: 1231

Сигру е природен суплемент кој во себе содржи растителни состојки од дрвото Моринга, кое често се опишува како „чудо од дрво“.

Целото дрво е богато со хранливи материи како витамини, протеини и калциум.

Покрај тоа, тој е познат уште од античко време по своите ефекти за ослободување од болка и антиинфламаторно дејство.

Помага и ги стимулира метаболичките процеси и капацитетот на апсорпција на организмот.

Состојки: Сигру (Moringa oleifera), стабилизатор – скроб, помошни супстанции.

Секоја таблета содржи чисти, сертифицирани, органски растителни состојки (500 мг).

Таблетите се 100% веге, без глутен и лактоза.

Содржина: 60 таблети.

Дозирање: 1-2 таблети двапати на ден.