Bilwa

Додаток во исхраната, 60 таблети.

Билва претставува ајурведска билка која е многу делотворна.

Природен производ направен од чисти органски билки.

Употреба:

1 до 2 таблети bilwa два пати на ден. Да не се надминува препорачаната дневна доза.

Состојки: (Bilwa)

 Шифра: 1208

ТЕЛЕФОН

СЛЕДЕТЕ НÉ