Devavati Plus

Devavati Plus

1.100,00 ден

Овој 100% природен производ во себе содржи комбинација на 13 природни и многу моќни состојки како што се:

Vidanga (Embelia ribes)• Katuki (Picrorhiza kurroa)• Bringraj (Eclipta alba• Kalmegh (Andrographis paniculata)• Yashtimadhu (Glycerrhiza glabra)• Chitraka (Plumbago zeylanica• Gember (Zingiber officinale• Dhanyaka (Corandrium sativum)• Ashwagandha (Withania somnifera)• Amruth (Tinospora cordifolia)• Amla (Emblica officinalis)• Arjuna (Terminalia arjuna)• Punarnava (Boerhavia diffusa) и затоа е високо ефективна и корисна во ајурведската медицина.

Шифра: 1212

Овој 100% природен производ во себе содржи комбинација на 13 природни и многу моќни состојки како што се:

Vidanga (Embelia ribes)• Katuki (Picrorhiza kurroa)• Bringraj (Eclipta alba• Kalmegh (Andrographis paniculata)• Yashtimadhu (Glycerrhiza glabra)• Chitraka (Plumbago zeylanica• Gember (Zingiber officinale• Dhanyaka (Corandrium sativum)• Ashwagandha (Withania somnifera)• Amruth (Tinospora cordifolia)• Amla (Emblica officinalis)• Arjuna (Terminalia arjuna)• Punarnava (Boerhavia diffusa) и затоа е високо ефективна и корисна во ајурведската медицина.

Оваа комбинација на билки има широк спектар на делување, особено помага кај:

* Закиселеност на телото

* нарушена дигестија

*прочистување на црниот дроб

* прочистување на крвта

* ја подобрува структура и изгледот на кожата

* појавата на дијареа * главоболки * воспаленија во телото и треска *снабдување со антиоксиданти

* го подобрува имунитетот

* лекување на жолтица

Препорака:

1 до 2 таблети два пати на ден. Да не се надминува препорачаната дневна доза.

Состојки: Деввати плус (devavati plus)