fbpx
Triphala

Triphala

1.100,00 ден

Triphala е ајурведска билна таблета што помага во врењето на дигестивниот систем и гастроинтестиналниот тракт.

Трифалата е комбинација од три многу моќни плодови за кои е познато дека поседуваат интензивни здравствени придобивки; Амалаки, Харитаки и Бибитаки.

Шифра: 1233

Triphala е ајурведска билна таблета што помага во врењето на дигестивниот систем и гастроинтестиналниот тракт.

Трифалата е комбинација од три многу моќни плодови за кои е познато дека поседуваат интензивни здравствени придобивки; Амалаки, Харитаки и Бибитаки.

Трифалата со своето лаксативно дејство помага за подобро варење и асимилација на храната, за чистење и тонизирање гастроинтестиналниот тракт и при појава на запек.