Kanchanara

Додаток во исхраната, 60 таблети.

Природен производ направен од чисти органски билки.

Канчанара е дрво, и традиционално во главно се користи кората на Канчанара.

Ајурведскиот билен додаток Kanchanara има многу добри својства.

Во Ајурведата, Канчанара се користи во комбинација со други суплементи и е 100% природен.

Употреба:

1-2 таблетки два пати на ден без консултација со лекар.

Состојки: (Bauhinia variegata)

 Шифра: 1219

ТЕЛЕФОН

СЛЕДЕТЕ НÉ