Punarnava

Додаток во исхраната, 60 таблети.

Природен производ направен од чисти органски билки.

Растението Punarnava (Boerhavia difusa), вклучувајќи го и коренот и лисјата имаат докажани својства, кои долго време се користат во Ајурведата. Листовите на ова растение се јадат како зеленчук.

Употреба:

1-2 таблетки два пати на ден без консултација со лекар.

Состојки: Punarnava, whole plant (Boerhavia diffusa)

 Шифра: 1226

ТЕЛЕФОН

СЛЕДЕТЕ НÉ