Sigru

Додаток во исхраната, 60 таблети.

Сигру е направен од дрвото Моринга, кое честопати се нарекува чудо од дрво. Целото дрво е исклучително богато со хранливи материи како што се: витамини, протеини и калциум. Покрај тоа, познато е уште од древни времиња со своите делотворни својства. Го стимулира метаболизмот и апсорпциониот капацитет на организмот.

Употреба:

1 до 2 таблети два пати на ден. Да не се надминува препорачаната дневна доза.

 Шифра: 1231

ТЕЛЕФОН

СЛЕДЕТЕ НÉ