Amruth

Додаток во исхарната, 60 таблети.

Природен производ направен од чисти органски билки.

Го зголемува апетитот и помага во варењето на храната

Употреба:

1 до 2 таблети два пати на ден.  Да не се надминува препорачаната дневна доза.

Состојки: (Giloy)

 Шифра: 1203

ТЕЛЕФОН

СЛЕДЕТЕ НÉ