Brahmi

Додаток во исхраната, 60 таблети.

Брахми е мало притаенo растение со многу гранки лоцирани низ цела Индија, особено во североисточните области.

Користено во Ајурведата со векови, Брахми е корисна за дибро памтење.

 Употреба:

1 до 2 таблети Брахми два пати на ден. Да не се надминува препорачаната дневна доза.

Состојки: (bacopa monnieri)

 Шифра: 1209

ТЕЛЕФОН

СЛЕДЕТЕ НÉ