Nisaamlaki

Додаток во исхраната, 60 таблети.

Природен производ направен од чисти органски билки.

Нисамлаки е направен од две главни состојки: Куркума или Амла. Специјална ајурведска формула која е многу благопријатна.

Амла има силно подмладувачко дејство и затоа е многу ефикасна. 

Нисамлаки ги балансира кафа и пита дошите.

Во комбинација со земање на Ашваганда е делотворно врз либидото.

Се користи и како тоник за зголемување на отпорноста на организмот.

Употреба:

1-2 таблетки два пати на ден без консултација со лекар.

Состојки: nisamlaki (curcuma longa + emblica officinalis)

 Шифра: 1223

ТЕЛЕФОН

СЛЕДЕТЕ НÉ