Satavari

Додаток во исхраната, 60 таблети.

Ајурведски билни таблети кои се многу корисни кај понежниот пол.

Шатавари е еден од најважните ајурведски хербални додатоци. Тој е многу ефикасен за либидото.

Во Индија, Шатавари (див аспарагус) се користи илјадници години како подмладувачки тоник.

Заедно со Ашваганда и Гудучи – Шатавари е едно од најдобрите жрнски билки

Слатките корени на овие диви аспарагуси се вкусни како нивната култивирана роднина, што ја прави оваа вредна билка „суперхрана и еден од најефикасните ајурведски додатоци во исхраната за поддршка на машкото и женското либидо.

Употреба:

1 до 2 таблети два пати на ден. Да не се надминува препорачаната дневна доза.

Состојки: shatavari (asparagus racemosa)

 Шифра: 1228

ТЕЛЕФОН

СЛЕДЕТЕ НÉ