Yashtimadhu

Додаток во исхраната, 60 таблети.

Јаштимаду е ефикасна билка која се користи во ајурведата илјадници години.

Употреба:

1 до 2 таблети два пати на ден. Да не се надминува препорачаната дневна доза.

Состојки: (Roots of Yashtimadhu plant)

 Шифра: 1238

ТЕЛЕФОН

СЛЕДЕТЕ НÉ